header

מתכון לסלמון מעושן במילוי גבינת שמנת

סלמון מעושן הוא רכיב שתמיד נחטף מהשולחן וכאשר מגישים אותו יחד עם גבינת שמנת מפנקת ועירית מרעננת, מתקבלת מנת פתיחה אלגנטית שכל האורחים ייהנו ממנה. יתרון נוסף למתכון שהוא לא דורש בישול או חימום בתנור והוא מצריך בסך הכל כרבע שעה של הכנה.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלמון מעושן במילוי גבינת שמנת מקור תמונה: athensfoods
רכיבים לגלילי סלמון:
גבינת שמנת - כ-200 גר' (בטמפרטורת החדר)
סלמון מעושן - 8 פרוסות (פרוסות דק)
מלח - ½ כפית
עירית - לפי הטעם (קצוצה)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הגלילי סלמון:
  1. ערבבו בקערה קטנה את גבינת השמנת ומלח, הוסיפו פלפל לפי הטעם וכ-¾ מכמות העירית הקצוצה שתרצו להכניס למנה. את שאר העירית הניחו בצדף היא מיועדת לקישוט המנה המוכנה.
  2. קחו את פרוסות הסלמון והניחו אותו על משטח עבודה נקי, החזיקו אותן בקצה הצר והחלו למרוח על הדג כ-8 מתערובת הגבינה. אם אתם מעוניינים במתאבן עשיר יותר או פחות, ניתן להפחית את כמות הגבינה או למרוח אותה על יותר מ-8 פרוסות סלמון.
  3. לאחר שמרחתם את הגבינה על כל פרוסות הדג גלגלו אותן בצורה ישרה ככל האפשר וחיתכו אותן באופן שווה בהתאם לרצונכם.
  4. לסיום, פזרו את שארית העירית מעל גלילי הסלמון המוכנים, הגישו ואיכלו בתיאבון.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.