header

מתכון לטאקו עם נתחי דג אמנון ברוטב כוסברה ומלפפון

יש לכם הזדמנות להכניס את המטבח המקסיקני לביתכם ולהעניק למנה המוכרת "טאקו" שדרוג בריא שוודאי תשמחו להגיש לבני משפחתכם. 

זמן הכנה: 4 דקות
כמות סועדים: 20
רמת קושי: קל
מתכון לטאקו עם נתחי דג אמנון ברוטב כוסברה ומלפפון
רכיבים לטאקו עם רוטב:
שמן זית - 1 כף ועוד קצת לטיגון
דג אמנון - 680 גר' (או פילה בס, 4 חתיכות של 170 גר' כל אחת)
כוסברה - 1 כפית (קצוצה)
מלח גס - ¾ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
צנונים - 6 (פרוסים)
מלפפון - 1 (חצוי לשניים ופרוס)
מיץ ליים - 2 כפות
פלחי ליים - להגשה
טורטיות תירס - 8 (מחוממות)
עלי כוסברה - 1 כוס
שמנת חמוצה - ¼ כוס
אופן הכנת הטאקו עם רוטב:
  1. הניחו מחבת גריל על להבה גבוהה ושמנו אותה. preperation
  2. הניחו מחבת גריל על להבה גבוהה ושמנו אותה.
  3. הכניסו לקערה בינונית את הצנונים, המלפפון, מיץ הליים, השמן ואת הכמות שנותרה מהמלח והפלפל, וערבבו היטב.
  4. חממו מעט את עלי הטורטיה על מחבת טפלון חמה ויבשה, חלקו את הדגים וסלט הצנונים באופן שווה, גלגלו והגישו.
מקור: טל.ק
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.