יש לכם הזדמנות להכניס את המטבח המקסיקני לביתכם ולהעניק למנה המוכרת "טאקו" שדרוג בריא שוודאי תשמחו להגיש לבני משפחתכם.
אופן הכנת הטאקו עם רוטב:
-
הניחו מחבת גריל על להבה גבוהה ושמנו אותה.
-
הניחו מחבת גריל על להבה גבוהה ושמנו אותה.
-
הכניסו לקערה בינונית את הצנונים, המלפפון, מיץ הליים, השמן ואת הכמות שנותרה מהמלח והפלפל, וערבבו היטב.
-
חממו מעט את עלי הטורטיה על מחבת טפלון חמה ויבשה, חלקו את הדגים וסלט הצנונים באופן שווה, גלגלו והגישו.
מקור: טל.ק