header

מתכון לרוטב פסטה ארבע גבינות

אחרי שתכינו את הרוטב הבא, תבינו כמה פשוט להכין פסטה איכותית כמו במסעדה. אם אתם אוהבי גבינות, עם מנה שכזו לא תוכלו לשגות!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 5
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב פסטה ארבע גבינות
רכיבים לרוטב:
שמנת מתוקה - 1 כוס
חמאה - כ-50 גרם
גבינת פרמז'ן - ¼ כוס (מגורדת)
גבינת מוצרלה - ¼ כוס (מגורדת)
גבינת פרובולונה - ¼ כוס (מגורדת)
גבינת רומנו - ¼ כוס (מגורדת, או כל סוג של גבינת פיקורינו)
רכיבים לפסטה:
פסטה - 500 גרם (בצורה האהובה עליכם)
אופן הכנת הרוטב:
  1. הניחו סיר בינוני על להבה בעוצמה בינונית, הוסיפו שמנת מתוקה וחמאה, וערבבו מדי פעם עד שהחמאה תימס.
  2. הוסיפו בהדרגה את גבינת הפרמז'ן, המוצרלה, הפרובולונה והרומנו. הנמיכו את האש ללהבה נמוכה, וערבבו עד שכל הגבינה תימס.
  3. צקו את הרוטב על הפסטה והגישו את המנה כל עוד שהיא חמה.
אופן הכנת הפסטה:
  1. הרתיחו מים עם מלח בסיר גדול ובשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מקור: רותי.ק
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.