אחרי שתכינו את הרוטב הבא, תבינו כמה פשוט להכין פסטה איכותית כמו במסעדה. אם אתם אוהבי גבינות, עם מנה שכזו לא תוכלו לשגות!
אופן הכנת הרוטב:
-
הניחו סיר בינוני על להבה בעוצמה בינונית, הוסיפו שמנת מתוקה וחמאה, וערבבו מדי פעם עד שהחמאה תימס.
-
הוסיפו בהדרגה את גבינת הפרמז'ן, המוצרלה, הפרובולונה והרומנו. הנמיכו את האש ללהבה נמוכה, וערבבו עד שכל הגבינה תימס.
-
צקו את הרוטב על הפסטה והגישו את המנה כל עוד שהיא חמה.
אופן הכנת הפסטה:
-
הרתיחו מים עם מלח בסיר גדול ובשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
מקור: רותי.ק