אם נמאס לכם מהממרחים של הכריך שלכם, כדאי שתכירו את המתכון המהיר לגבינה עם רוטב דבש ואגוזים. המתכון שיהפוך את הכריך המשעמם שלכם, למנה של מסעדת גורמה. נסו ותענו!
מקור תמונה:
bhg
אופן הכנת הגבינה ברוטב דבש:
-
חממו תנור ל-180° מעלות.
-
פזרו את אגוזי המלך על תבנית, והכניסו לתנור ל-10 דקות, עד שהם מתחילים להשחים.
-
צננו מעט וקצצו את האגוזים.
-
בקערה קטנה, ערבבו את האגוזים, הדבש והצ'ילי (או הפלפל).
-
לפני הגשה, ודאו שהגבינה בטמפרטורת החדר.
-
על לחם פריך, הניחו פרוסת גבינה וצקו מעל את רוטב הדבש האגוזים והצ'ילי.
מקור: טל עזר