header

מתכון לגבינה ברוטב דבש, אגוזים וצ'ילי

אם נמאס לכם מהממרחים של הכריך שלכם, כדאי שתכירו את המתכון המהיר לגבינה עם רוטב דבש ואגוזים. המתכון שיהפוך את הכריך המשעמם שלכם, למנה של מסעדת גורמה. נסו ותענו! 

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לגבינה ברוטב דבש, אגוזים וצ'ילי מקור תמונה: bhg
רכיבים לגבינה ברוטב דבש:
אגוזי מלך - ¼ כוס
דבש - ½ כוס
פלפל אדום חריף - ¾ כפית (או ¼ כפית צ'ילי חריף)
גבינת עיזים - 110 גר' (או גבינה כחולה)
אופן הכנת הגבינה ברוטב דבש:
  1. חממו תנור ל-180° מעלות.
  2. פזרו את אגוזי המלך על תבנית, והכניסו לתנור ל-10 דקות, עד שהם מתחילים להשחים.
  3. צננו מעט וקצצו את האגוזים.
  4. בקערה קטנה, ערבבו את האגוזים, הדבש והצ'ילי (או הפלפל).
  5. לפני הגשה, ודאו שהגבינה בטמפרטורת החדר.
  6. על לחם פריך, הניחו פרוסת גבינה וצקו מעל את רוטב הדבש האגוזים והצ'ילי.
מקור: טל עזר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.