הכירו את רולדת הגבינות המתובלות הטעימה ביותר שייצא לכם לטעום. זהו מתכון קל וטעים במיוחד שיהפוך כל אירוח או חג לשלם וטעים מאין כמוהו.
אופן הכנת הרולדת גבינות:
-
ערבבו בצלחת שטוחה 1 כף עירית, 1 כף בזיליקום ו-1 כף פטרוזיליה. הניחו בצד.
-
ערבבו בבלנדר את גבינת השמנת וגבינת העיזים, עד לקבלת תערובת חלקה.
-
הוסיפו את 2 הכפות הנותרות של העירית והבזיליקום ו-1 כף פטרוזיליה.
-
הוסיפו פלפל ושום, ערבבו היטב.
-
גלגלו את התערובת לרולדה ארוכה.
-
את הרולדה, גלגלו בצלחת של עשבי התיבול.
-
עטפו את הרולדה בעדינות והכניסו לקירור ל-4 עד 24 שעות.
-
הגישו עם מגוון קרקרים או לחמים.
מקור: טל עזר