header

מתכון למקלות שוקולד בננה בציפוי שוקולד ואגוזים

הקינוח הנהדר הזה אהוב במיוחד בקרב ילדים! אז אם האורחים שלכם מודיעים לפתע שהם מגיעים יחד עם ילדיהם, המתכון הקליל הזה הוא פתרון נהדר לזמן הקצר שנותר לכם כדי להציל את המצב ולהפתיע עם מנה אחרונה שאף ילד בגיל או בנפש לא יוכל לסרב לו.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למקלות שוקולד בננה בציפוי שוקולד ואגוזים
רכיבים למתכון מקלות שוקולד בננה:
שוקולד מריר - 100 גרם (75% קקאו לפחות)
אגוזים - כ-50 גרם (טחונים לבחירתכם, לקישוט)
אופן הכנת המתכון מקלות שוקולד בננה:
  1. הכניסו את הבננות למקפיא למשך 40-30 דקות.
  2. המיסו את השוקולד בעזרת שיטת בן-מארי, כשהשוקולד נמצא בקערה או סיר שמונחים על סיר מלא במים, המונח על להבה נמוכה-בינונית.
  3. הוציאו את הבננות מהמקפיא והשחילו אותן על שיפוד.
  4. צפו את הבננות בשוקולד המומס ומעליהן פזרו את האגוזים הטחונים. מומלץ לבצע את השלב הזה במהירות לפני שהשוקולד יתקשה.
מקור: דנה ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.