header

מתכון לסירות בגט במילוי גבינה

המתכון הבא הוא פתרון מעולה לשימוש נהדר בבגט שאיבד את הטריות והתקשה. אופן ההכנה פשוט, קל ומהיר: מערבבים את רכיבי תערובת הגבינות, יוצקים בתוך הבגט, מכניסים לתנור לכמה דקות מתקבל מאפה מיוחד ומפנק עם גבינות נמסות, מלוח עם חרפרפות עדינה שיכול להתאים גם לארוחת הבוקר וגם לארוחת הערב. אם בא לכם ללמוד איך מכינים את הלחם הצרפתי הנהדר הזה בעצמכם, לחצו כאן וגלו מתכון לבגט ביתי נהדר!

מתכון לבגט במילוי גבינות: בגט במילוי גבינות

כמה טיפים לפני שנלמד איך מכינים בגט במילוי גבינה:

גבינה צהובה: את הגבינה אפשר להמיר בגבינת צ'דר/מוצרלה או לערבב כמה סוגים יחד. 

שום: השום אינו רכיב חובה במתכון אך הוא מוסיף ארומה וטעם מיוחדים.

פטרוזיליה: אפשר להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה קצוצה.

ביצה: אפשר לוותר על הביצה הטרופה, אך היא מאחדת את הגבינות ומעשירה את הטעם.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לסירות בגט במילוי גבינה
רכיבים לבגט ממולא גבינות:
בגט - 1 שלם
שיני שום - 3-4 (כתושות)
פטרוזיליה - חופן עלים (טרייה, קצוצה, ללא הגבעולים)
מלח - ⅓ כפית
צ'ילי גרוס - קורט (לא חובה)
אופן הכנת בגט ממולא גבינות:
  1. חוצים את הבגט לשני חצאים.
  2. שמים בקערית שום כתוש, גבינה צהובה, בולגרית, מלח פלפל וביצה טרופה, ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
  3. לוחצים מעט על החלק הפנימי הרך של הבגט ויוצרים מעין שקע, ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  4. יוצקים את תערובת הגבינות לתוך חצאי הבגט, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  5. אופים במשך כ-12-15 דקות, עד שהגבינה זהובה.
  6. מוציאים בזהירות מהתנור, מפזרים מעל צ'ילי גרוס ופטרוזיליה קצוצה (לא חובה) ומגישים עם סלט טרי - בתיאבון! preperation
טיפ השף:
אפשר להמיר את הבגט בלחמניות רגילות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.