header

מתכון לסלט כרובית מתקתק ומרענן

הסלטים ומנות הפתיחה שמוגשים בתחילת כל ארוחה צריכים לעזור לכולם לפתוח אותה ברגל ימין. לכן זה תמיד טוב שיש על השולחן מנה בריאה ודיאטטית שיכולה לסקרן את בלוטות הטעם ולעורר תיאבון בקרב כל מי שרואה אותה. סלט הכרובית שלפניכם עונה לצרכים האלו בצורה מושלמת, ואתם תוכלו לגלות בדיוק איך להכין אותו הודות להסברים המפורטים של סיון, הבשלנית ויוצרת התוכן שעומדת מאחורי פינת האוכל של סיון. אחרי שתטעמו את היצירה שלכם אנחנו בטוחים בכך שתרצו לתת לאחרים לטעום וליהנות ממנה, אבל אל תשכחו לשים לעצמכם מנה בצד לפני כדי להבטיח שגם לכם יישאר!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
רכיבים לסלט כרובית:
כרובית - 1 (בינונית, קצוצה, אחרי הרתחה במים עם מלח עד להתרככות חלקית)
כוסברה - רבע צרור
פטרוזיליה - רבע צרור
נענע - רבע צרור
אגוזי מלך - חופן
גרעיני חמנייה - חופן קטן (לא חובה)
מיץ לימון - בין ½ לימון ללימון שלם (לפי הטעם)
שמן זית - 2 כפות
סילאן - ¾ כף
מלח - כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
כמון - ½ כפית
חמוציות - לפי הטעם (לקישוט)
אופן הכנת סלט כרובית:
  1. צפו בסרטון לקבלת הדגמה של הכנת המתכון שלב אחרי שלב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.