הקינוח הבא הוא מעין פיצה עגולה משגעת וממכרת! מתחילים מהכנת בצק בסיסי, קל הכנה ומעט מתוק, מכניסים לתנור לאפייה קצרה, לאחר מכן מוציאים, מורחים מעל ממרח שוקולד, מפזרים תותים טריים חתוכים - וזהו יש לכם קינוח מתוק ומיוחד!
בסיס הפיצה: את הבצק אפשר להכין לבד כמו במתכון, או לרכוש בצק מוכן. עדיף לבחור באחד עם טעם מתקתק מאשר מלוח.
אבקת סוכר: נועדה כדי לפזר מעל התותים והשוקולד, אך אינה מצרך חובה. עם זאת, אנחנו ממליצים כן לעשות בה שימוש, כיוון שהיא מונעת מהתותים הפרוסים להתייבש.
שוקולד למריחה: אפשר להשתמש בכל ממרח שוקולד (או מבוסס שוקולד) אהוב כמו נוטלה, שוקולד שחר או להמיס שוקולד חלב/ לבן/מריר. אם פעולת המריחה קשה עבורכם, הכניסו את השוקולד לחימום של חצי דקה במיקרוגל בתוך קערת זכוכית. פעולה זו תסייע ותקל על המריחה על הבצק, ובמיוחד במקרה שהחלטתם לזלף מעל התותים.
אפייה: מומלץ לחמם היטב את התנור לפני הכנסת הבצק. אם יש לכם טאבון כמובן שזה הדרך המומלצת ביותר להכנת בצק פיצה. אך אם לא, אפייה בתנור על גבי אבן שמוט היא צורת האפייה שהכי מתקרבת לאפייה בטאבון.
לשדרוג הטעם: אפשר לפזר מעל נענע קצוצה, שקדים קלויים חתוכים, ולזלף מעל מעט ממרח שוקולד.
אחסון: מומלץ לשמור במקרר לא יותר מיום-יומיים, בעיקר בגלל התותים.