מאסתם בלחם הרגיל שאתם אוכלים לארוחת בוקר או ערב, אבל עדיין אתם רוצים ליהנות מפרוסה נימוחה וטעימה שאפשר למרוח עליה הכל ולסעוד בהנאה? אתם מוזמנים להכין את לחם התירס-יוגורט הזה, שיכול להוות עבורכם תחליף מצוין ללחם הרגיל והשגרתי. הבונוס הוא שהוא כל כך קל להכנה – שאפילו תוכלו לאפותו בטוסטר אובן, ולא תצטרכו להשתמש בתנור שלם עבורו.
אופן הכנת הלחם תירס-יוגורט:
-
חממו את טוסטר האובן לחום של 220 מעלות.
-
ערבבו בקערה גדולה את קמח התירס, הקמח הרגיל, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה.
-
בקערה נפרדת ערבבו את הביצה הטרופה, היוגורט, החלב, השמן והדבש. לאחר מכן העבירו את תכולת הקערה הזו אל הקערה עם תערובת הקמחים תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת כולה נהיית לחה.
-
רססו תבנית מלבנית באורך 20 ס"מ בתרסיס שמן, ושפכו לתוכה את תערובת הקמחים הלחה.
-
אפו בטוסטר אובן כ-16-20 דקות, או עד שניתן להכניס קיסם למרכז המאפה והוא ייצא יבש.
-
הוציאו מהטוסטר, המתינו שיתקרר מעט והגישו לשולחן. בתיאבון!