מה יכול להיות יותר טוב לארוחת בוקר קלילה או להפסקת 10 משילוב של מלפפון וגבינת שמנת בתיבול קל על לחם טרי? גם אתם וגם הילדים שלכם יכולים ליהנות מהאיחוד הנפלא, הבריא והמרענן הזה בעזרת המתכון הפשוט הבא.
רכיבים לכריך גבינת שמנת ומלפפון:
אופן הכנת הכריך גבינת שמנת ומלפפון:
-
בעזרת נייר מגבת טפחו קלות על פרוסות המללפון כדי לייבש אותן והניחו בצד.
-
בקערה קטנה, ערבבו יחד את גבינת השמנת, השמיר, הלימון וגרידת הלימון, הפלפל השחור והמלח.
-
מרחו חמאה על צד אחד של כל אחת מפרוסות הלחם, ולאחר מכן מרחו עליה את תערובת גבינת השמנת.
-
הניחו בצורה שווה את פרוסות המלפפון על 3 מפרוסות הלחם המרוחות שלכם.
-
הניחו את הפרוסות הנותרות על גבי הפרוסות עם חתיכות המלפפון, וחתכו בזווית ישרה את השוליים.
-
חתכו את הכריכים למשולשים שווים והגישו או ארזו. בתיאבון!