header

תבשיל צלעות בקר קוריאני בבישול איטי

אם אתם רוצים להכניס את טעמי המזרח לבית שלכם, ולהכין מנה עיקרית לארוחת צהריים שתמלא את המטבח שלכם בניחוח אסייתי משובח – קחו לעצמכם קצת זמן והכינו את תבשיל צלעות הבקר הזה, שמגיע אלינו היישר מן המטבח הקוריאני. קל ופשוט להכין אותו – וכל מה שהוא דורש זה סיר לבישול איטי ולהתאזר בסבלנות כמה שעות עד שהוא יוצא מהביל ומוכן להגשה.

 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
תבשיל צלעות בקר קוריאני בבישול איטי מקור תמונה: damn delicious
רכיבים לבקר בשומשום:
ציר בקר - 1 כוס (קנוי או עשוי על פי המתכון הבא)
סוכר חום - ½ כוס
ג'ינג'ר - 1 כף (מרוסק)
רוטב סרירצ'ה - 1 כפית
אבקת בצל - ½ כפית
פלפל לבן - ½ כפית
צלעות בקר - 1.5 קילו (ללא העצם, חתוכות לקוביות בגודל 2.5 ס"מ)
קורנפלור - 2 כפות
מים - ¼ כוס
גרגירי שומשום - 1 כפית (לקישוט)
בצלים ירוקים - 2 (קצוצים דק, לקישוט)
אופן הכנת הבקר בשומשום:
  1. בקערה גדולה, ערבבו את ציר הבקר, רוטב הסויה, הסוכר החום, השום, שמן השומשום, חומץ האורז, הג'ינג'ר, רוטב הסרירצ'ה, אבקת הבצל והפלפל הלבן.
  2. הניחו את הצלעות בסיר לבישול איטי בנפח 6 ליטר, הוסיפו את תערובת ציר הבקר שהכנתם קודם וערבבו היטב.
  3. כסו את הסיר ובשלו את הבשר ברוטב למשך 7-8 שעות על חום נמוך או למשך 3-4 שעות על חום גבוה.
  4. בקערה קטנה, ערבבו קורנפלור יחד עם ¼ כוס מים. הוסיפו את התערובת לסיר הבישול וערבבו.
  5. כסו את הסיר ובשלו על חום גבוה למשך 30 דקות, או עד שהרוטב נהפך סמיך.
  6. העבירו את התבשיל לקערה, קשטו בחתיכות בצל ירוק וגרגירי שומשום והגישו. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.