header

מתכון לדייסת פירות הדר חורפית ובריאה במיוחד

מחפשים מנה חורפית בריאה ומרעננת במיוחד? הכירו את דייסת פירות ההדר המתוקה והנהדרת הזו, שתהפוך כל יום קר למושלם! בזכות שילוב נהדר בין קלמנטינות ואשכולית, לא רק שתיהנו מטעמם הנפלא של פירות החורף, אלא גם תזכו לשלל יתרונות בריאותיים כמו גם לחיזוק המערכת החיסונית של גופכם. גם לגרעיני החמנייה, המוסיפים טעם לדייסה, יש סגולות נפלאות כגון שמירה על בריאות הלב, ולכן זהו פשוט המתכון המושלם עבורכם. אז קדימה, הכינו אותו לכל המשפחה!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לדייסת פירות הדר חורפית ובריאה במיוחד מקור תמונה: bbcgoodfood
רכיבים למתכון לדייסת פירות הדר:
תמצית וניל - 2 כפיות
שיבולת שועל - 140 גרם
מים - 800 מ"ל
קלמנטינות - 4 (קלופות וחתוכות לקוביות)
אשכולית - 1 (קלופה, נטולת גרעינים וחתוכה לקוביות)
עלי נענע - חופן קטן
גרעיני חמנייה - 2 כפיות
אגוזי מלך - 6 חצאים (קצוצים)
יוגורט - 400 גרם (מחולקים)
אופן הכנת המתכון לדייסת פירות הדר:
  1. ערבבו בקערה גדולה קליפת קלמנטינה מגוררת, תמצית וניל, שיבולת שועל ומים. כסו את הדייסה שקבלתם, והשאירו אותה בחוץ או במקרר כל הלילה.
  2. ערבבו בקערה נפרדת קלמנטינות עם אשכולית ועלי נענע. כסו אותה והכניסו למקרר.
  3. למחרת, בשלו במחבת על להבה גדולה את הדייסה מהסעיף הראשון עד לרתיחה, ואם היא עדיין לא סמיכה בנקודת זמן זו - המשיכו לבשל עד לקבלת המרקם הרצוי תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
  4. חלקו את התערובת ל-4 קערות, ופזרו מעל כל אחת מהן, באופן שווה, מתערובת פירות ההדר שהכנתם בסעיף 2, מגרעיני החמנייה, מהאגוזים ומהיוגורט.
  5. הגישו את הדייסות לשולחן, או הכניסו למקרר לשימוש עתידי. בתיאבון!
טיפ השף:
ניתן לחמם את הדייסה למחרת בעזרת מעט מים רותחים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.