את המנה הנפלאה הזו תוכלו לאכול למשך כל השנה, מכיוון שהיא כוללת פרי אחד שכולם אוהבים ושבשל בכל העונות – תפוח! אנו מתכבדים להציג בפניכם דייסה נפלאה שמבוססת על פתיתי שיבולת שועל וכוללת לא רק את התפוחים שאחראים לטעמה המתוק, אלא גם חלב רזה, פשתן ויוגורט, מה שהופך אותה לבריאה במיוחד. אתם מוזמנים ליהנות ממנה מתקתקה באופן טבעי, שתעשה לכם את היום!
מקור תמונה:
bbcgoodfood
רכיבים למתכון לדייסת תפוחים:
אופן הכנת המתכון לדייסת תפוחים:
-
בשלו בסיר בגודל בינוני על להבה בעוצמה גבוהה שיבולת שועל, תפוחים מרוסקים, קינמון וחלב, ערבבו מדי פעם והביאו לכדי רתיחה.
-
הנמיכו את עוצמת הלהבה והמשיכו לבשל למשך 4-5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
-
הוסיפו לתערובת את הפשתן, והמשיכו לבשל לעוד כדקה.
-
חלקו את התערובת שקבלתם ל-4 קערות, והוסיפו מעל כל אחת מהן כמות שווה של יוגורט.
-
מזגו מעליהן מעט דבש, קשטו עם קינמון והגישו לשולחן עם חיוך.