header

מתכון לדייסת תפוחים מתוקה ונטולת סוכר

את המנה הנפלאה הזו תוכלו לאכול למשך כל השנה, מכיוון שהיא כוללת פרי אחד שכולם אוהבים ושבשל בכל העונות – תפוח! אנו מתכבדים להציג בפניכם דייסה נפלאה שמבוססת על פתיתי שיבולת שועל וכוללת לא רק את התפוחים שאחראים לטעמה המתוק, אלא גם חלב רזה, פשתן ויוגורט, מה שהופך אותה לבריאה במיוחד. אתם מוזמנים ליהנות ממנה מתקתקה באופן טבעי, שתעשה לכם את היום!

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לדייסת תפוחים מתוקה ונטולת סוכר מקור תמונה: bbcgoodfood
רכיבים למתכון לדייסת תפוחים:
שיבולת שועל - 100 גר'
תפוחים - 2 (קלופים ומרוסקים)
קינמון טחון - ½ כפית, ועוד קצת לקישוט
חלב רזה - 500 מ"ל
פשתן טחון - 2 כפות
יוגורט - 150 גר'
דבש - קמצוץ (ניתן להחליף באותה כמות של סירופ אגבה)
אופן הכנת המתכון לדייסת תפוחים:
  1. בשלו בסיר בגודל בינוני על להבה בעוצמה גבוהה שיבולת שועל, תפוחים מרוסקים, קינמון וחלב, ערבבו מדי פעם והביאו לכדי רתיחה.
  2. הנמיכו את עוצמת הלהבה והמשיכו לבשל למשך 4-5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
  3. הוסיפו לתערובת את הפשתן, והמשיכו לבשל לעוד כדקה.
  4. חלקו את התערובת שקבלתם ל-4 קערות, והוסיפו מעל כל אחת מהן כמות שווה של יוגורט.
  5. מזגו מעליהן מעט דבש, קשטו עם קינמון והגישו לשולחן עם חיוך.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.