שיבולת שועל מהווה רכיב נהדר בעוגיות שייתן לכם אנרגיה במהלך היום, כמו שתוכלו להכין בעזרת המתכון הבא. בתוספת של תפוחים ותבלינים נפלאים, יהיה קשה לכם לעמוד בפני העוגיות הרכות הללו שתרצו לקחת עמכם לכל מקום.
מקור תמונה:
ehow.com
אופן הכנת העוגיות המתובלות:
-
חממו תנור ל-180 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
-
בקערת מיקסר, ערבבו יחד חמאה, סוכר חום ושמן צמחי. הפעילו את המיקסר עד ליצירת תערובת אחידה.
-
הוסיפו לתערובת ביצה וערבבו עד שהיא תתאחד עם יתר הרכיבים בקערה.
-
הוסיפו לקערה רוויון, ערבבו היטב והוסיפו את יתר הרכיבים, מלבד התפוחים. לבסוף הוסיפו את התפוחים וערבבו היטב.
-
קרצו מהתערובת עוגיות בגודל הרצוי באמצעות כף והניחו אותן על התבנית.
-
הכניסו את התבנית לתנור למשך 8-10 דקות, הוציאו, צננו מעט והגישו.