header

מתכון לעוגיות שיבולת שועל מתובלות

שיבולת שועל מהווה רכיב נהדר בעוגיות שייתן לכם אנרגיה במהלך היום, כמו שתוכלו להכין בעזרת המתכון הבא. בתוספת של תפוחים ותבלינים נפלאים, יהיה קשה לכם לעמוד בפני העוגיות הרכות הללו שתרצו לקחת עמכם לכל מקום. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות שיבולת שועל מתובלות מקור תמונה: ehow.com
רכיבים לעוגיות המתובלות:
שיבולת שועל - 2 כוסות (מהירת הכנה)
חמאה - 100 גר' (מומסת)
שמן צמחי - ½ כוס
סוכר חום - ½1 כוסות
ביצה - 1
רוויון - ½ כוס
קמח - ¾1 כוסות
קינמון - 1 כפית
אגוז מוסקט - ¼ כפית
תבלין ציפורן - ¼ כפית
תפוחים - 1 כוס (קלופים וחתוכים דק)
אופן הכנת העוגיות המתובלות:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערת מיקסר, ערבבו יחד חמאה, סוכר חום ושמן צמחי. הפעילו את המיקסר עד ליצירת תערובת אחידה.
  3. הוסיפו לתערובת ביצה וערבבו עד שהיא תתאחד עם יתר הרכיבים בקערה.
  4. הוסיפו לקערה רוויון, ערבבו היטב והוסיפו את יתר הרכיבים, מלבד התפוחים. לבסוף הוסיפו את התפוחים וערבבו היטב.
  5. קרצו מהתערובת עוגיות בגודל הרצוי באמצעות כף והניחו אותן על התבנית.
  6. הכניסו את התבנית לתנור למשך 8-10 דקות, הוציאו, צננו מעט והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.