header

מתכון לנגיסי שיבולת שועל

בדיוק כמו חטיף פצפוצי אורז, תוכלו להכין לעצמכם נגיסי שיבולת שועל פריכים ונימוחים בו זמנית שניתן לנשנש בכל עת. כדי לשדרג את המתכון הבא, מומלץ להוסיף לתערובת פירות יבשים אהובים ואגוזים כך שיתקבלו חטיפי אנרגיה בריאים שמתאימים בדיוק לטעמכם.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לנגיסי שיבולת שועל מקור תמונה: ehow.com
רכיבים לנגיסים:
שיבולת שועל - 2 כוסות (מהירת הכנה)
סוכר חום בהיר - ¼ כוס (דמררה)
אבקת אפייה - 1 כפית
ביצים - 3 (גדולות, טרופות קלות)
חלב - 2 כוסות (2% או 3% שומן)
תמצית וניל - 1 כפית
מלח - ½ כפית
אופן הכנת הנגיסים:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות והכינו תבנית ברוחב 20 ס"מ.
  2. בקערה גדולה ערבבו יחד ביצים, חלב ותמצית וניל לקבלת תערובת אחידה.
  3. הוסיפו לתערובת את יתר הרכיבים, ערבבו היטב וצקו לתוך התבנית שהכנתם מראש.
  4. הכניסו את התבנית לתנור למשך 50-60 דקות, או עד שקיסם שתכניסו במרכז המאפה יצא נקי. הוציאו את התבנית מהתנור, צננו במשך 10 דקות, חתכו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.