בדיוק כמו חטיף פצפוצי אורז, תוכלו להכין לעצמכם נגיסי שיבולת שועל פריכים ונימוחים בו זמנית שניתן לנשנש בכל עת. כדי לשדרג את המתכון הבא, מומלץ להוסיף לתערובת פירות יבשים אהובים ואגוזים כך שיתקבלו חטיפי אנרגיה בריאים שמתאימים בדיוק לטעמכם.
מקור תמונה:
ehow.com
אופן הכנת הנגיסים:
-
חממו תנור ל-180 מעלות והכינו תבנית ברוחב 20 ס"מ.
-
בקערה גדולה ערבבו יחד ביצים, חלב ותמצית וניל לקבלת תערובת אחידה.
-
הוסיפו לתערובת את יתר הרכיבים, ערבבו היטב וצקו לתוך התבנית שהכנתם מראש.
-
הכניסו את התבנית לתנור למשך 50-60 דקות, או עד שקיסם שתכניסו במרכז המאפה יצא נקי. הוציאו את התבנית מהתנור, צננו במשך 10 דקות, חתכו והגישו.