את הקינוח הבא ודאי תשמחו להגיש גם לילדים, והחדשות הטובות הן שהם עומדים לאהוב את העוגיות הבריאות והטעימות הללו.
רכיבים לעוגיות שיבולת שועל:
אופן הכנת העוגיות שיבולת שועל:
-
חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
-
הכניסו את שיבולת השועל לבלנדר וערבלו עד לקבלת מראה הדומה לקמח.
-
הכניסו לקערה בינונית חמאה וסוכר, וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. לאחר מכן הוסיפו את הביצה, והקציפו את כל הרכיבים יחדיו עד שיתמזגו.
-
הוסיפו לקערה את "קמח" שיבולת השועל, אבקת אפייה וקינמון וערבבו היטב.
-
כסו את התערובת באופן הרמטי והניחו אותה במקרר למשך שעה וחצי.
-
לאחר שהתערובות התקררה הוציאו אותה מהמקרר, הרטיבו את ידיכם וצרו כדורים בגודל שבו תחפצו. הניחו אותם על תבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה כאשר יש להקפיד על מרווח של 4 ס"מ בין כל עוגייה.
-
הכניסו את התבנית לתנור למשך 20-15 דקות, הניחו לעוגיות להתקרר מעט והגישו.
מקור: לאה ג.