אלו מכם שרגישים לגלוטן יתאהבו במתכון הטעים של העוגייה הגדולה הזו, שלא נופלת בטעמה מהגרסה שמכילה קמח. בנוסף, במקום לקרוץ עשרות עוגיות, תוכלו לחסוך לעצמכם זמן ולהכין עוגייה גדולה אותה תחתכו בכל גודל שתרצו ותיהנו מקינוח מתוק, שוקולדי ובריא.
מקור תמונה:
ehow.com
אופן הכנת העוגיה:
-
חממו את התנור ל-180 מעלות, ושמנו מחבת ברזל (או תבנית) עם מעט שמן.
-
בקערה גדולה, ערבבו יחד חמאה, סוכר ותמצית וניל לקבלת תערובת קרמית.
-
הוסיפו לקערה את יתר הרכיבים, מלבד שבבי השוקולד, ובעזרת מיקסר ידני ערבבו אותם לקבלת תערובת אחידה.
-
הוסיפו לתערובת את שבבי השוקולד, ערבבו לפיזור אחיד שלהם והכניסו אותה למחבת.
-
פזרו את התערובת באופן אחיד על המחבת והכניסו לתנור למשך 20-25 דקות, או עד שהעוגייה תשחים קלות. הוציאו את המחבת מהתנור, צננו במשך חצי שעה והגישו.