מחפשים מנה מרעננת וישראלית למדי? קבלו את דייסת הטחינה והבננות, שמגלמת בתוכה שלל יתרונות בריאותיים כמו מתן אנרגיה לגוף, הרגעת צרבת וטיפול בבחילות למיניהן, ובאופן כללי מומלצת לסובלים מאנמיה. אז קדימה, הוציאה את הטחינה מהארון, התחילו לפרוס בננות והכינו לעצמכם או לאהוביכם את הדייסה הישראלית המשגעת הזו.
מקור תמונה:
bbcgoodfood
רכיבים למתכון לדייסת טחינה ובננות:
טחינה - 1 כפית, ועוד קצת לקישוט
אופן הכנת המתכון לדייסת טחינה ובננות:
-
ערבבו בקערה כפית טחינה עם כפית חלב וכפית מים.
-
בשלו במחבת על אש גדולה שיבולת שועל, פרוסות מבננה אחת, הל, 100 מ"ל חלב, מלח ואת שארית המים – למשך 5 דקות. ערבבו עד לקבלת תערובת קרמית וחמה.
-
חלקו את התערובת ל-2 קערות, הניחו מעליה את פרוסות הבננה השנייה ושפכו את החלב הנותר.
-
עטרו כל קערה עם מעט טחינה וזרעי שומשום והגישו אל השולחן.