header

מתכון לדייסה נהדרת עם טחינה ובננות

מחפשים מנה מרעננת וישראלית למדי? קבלו את דייסת הטחינה והבננות, שמגלמת בתוכה שלל יתרונות בריאותיים כמו מתן אנרגיה לגוף, הרגעת צרבת וטיפול בבחילות למיניהן, ובאופן כללי מומלצת לסובלים מאנמיה. אז קדימה, הוציאה את הטחינה מהארון, התחילו לפרוס בננות והכינו לעצמכם או לאהוביכם את הדייסה הישראלית המשגעת הזו.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לדייסה נהדרת עם טחינה ובננות מקור תמונה: bbcgoodfood
רכיבים למתכון לדייסת טחינה ובננות:
טחינה - 1 כפית, ועוד קצת לקישוט
חלב - 150 מ"ל, ועוד כפית
מים - 300 מ"ל, ועוד כפית
שיבולת שועל - 100 גר'
בננות - 2 (קטנות וחתוכות לפרוסות, מחולקות)
זרעי הל - מ-2 תרמילים (מרוסקים)
מלח - קורט
זרעי שומשום - 1 כפית (קלויים)
אופן הכנת המתכון לדייסת טחינה ובננות:
  1. ערבבו בקערה כפית טחינה עם כפית חלב וכפית מים.
  2. בשלו במחבת על אש גדולה שיבולת שועל, פרוסות מבננה אחת, הל, 100 מ"ל חלב, מלח ואת שארית המים – למשך 5 דקות. ערבבו עד לקבלת תערובת קרמית וחמה.
  3. חלקו את התערובת ל-2 קערות, הניחו מעליה את פרוסות הבננה השנייה ושפכו את החלב הנותר.
  4. עטרו כל קערה עם מעט טחינה וזרעי שומשום והגישו אל השולחן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.