header

מתכון למאפינס בטטה-שיבולת שועל

אם אין לכם די זמן להכין ארוחת צהריים או ערב בריאה בכל יום מחדש, תוכלו להכין את המאפינס המיוחדים במתכון הבא, להקפיא אותם ולשלוף בכל עת. המתכון עשיר ברכיבים בריאים במיוחד כמו בטטה, זרעי פשתן, קינמון וכמובן גם שיבולת השועל ממנה תיצרו לכם מאפים קטנים עם טעם גדול.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון למאפינס בטטה-שיבולת שועל מקור תמונה: ehow.com
רכיבים למאפינס בטטה-שיבולת שועל:
שיבולת שועל - 2 כוסות (מהירת הכנה)
בטטה - 375 גרם (מגוררת)
קמח - 3 כפות
קינמון - 1 כף
אבקת אפייה - 2 כפיות
ביצה - 1 שלמה + 1 חלבון
חלב שקדים - ½1 כוסות
אופן הכנת מאפינס בטטה-שיבולת שועל:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות, והכינו 6-12 מנג'טים מנייר עבה (בהתאם לגודל המאפינס שאתם רוצים).
  2. לתוך קערה גדולה, הכניסו את כל הרכיבים מלבד הבטטה וערבבו היטב לקבלת תערובת אחידה.
  3. הוסיפו לקערה את הבטטה המגוררת וערבבו בשנית לקבלת תערובת אחידה.
  4. בעזרת כף, חלקו את התערובת בין המנג'טים, הניחו אותם על תבנית והכניסו לתנור למשך 25-30 דקות, או שקיסם שתכניסו למרכז המאפינס יצא נקי. הוציאו את התבנית מהתנור, צננו מעט והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.