רובנו יודעים שברחבי העולם קיימים סוגי פלפלים חריפים במיוחד, ובאזור אחד ספציפי ישנו זן של פלפלים שרק האמיצים ביותר מסוגלים לאכול. אנחנו מדברים על הקריביים, בהם צומח זן פלפלי סקוטש בונט והמקומיים עשו ממנו רוטב חריף במיוחד שאותו הם מכנים טי-מאליס (Ti-Malice). אז אם אתם חושבים שאתם אמיצים מספיק, אנחנו מזמינים אתכם להכין את הרוטב החריף הזה שהגיע אלינו היישר מהקריביים.
רכיבים לרוטב חריף מהקריביים:
אופן הכנת הרוטב חריף מהקריביים:
-
חממו שמן בסיר מעל לאש בינונית והוסיפו בצל ופלפלים, בשלו יחד כ-5 דקות.
-
הוסיפו שום ובשלו עוד כדקה.
-
הוסיפו את שאר המרכיבים למעט המלח והפלפל השחור והביאו את תכולת הסיר לרתיחה, הנמיכו את עוצמת האש ובשלו כ-20 דקות.
-
צננו את תכולת הסיר והעבירו אותה למעבד מזון, ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
תבלו את התערובת במלח ופלפל שחור לפי טעמכם, ערבבו היטב, העבירו את התכולה לצנצנות זכוכית והניחו במקרר לשימושכם האישי.