header

מתכון לרוטב פירי פירי

באפריקה, במיוחד בחלק הדרומי של היבשת, יש אהבה וחיבה גדולה מאוד למטעמים חריפים, לכן האנשים שם אוהבים להוסיף רוטב פירי פירי לאוכל שלהם. את הרוטב החריף הזה מכינים מכמות נכבדת של פלפלים חריפים והיום גם אתם תתנסו ותצליחו להכין אותו!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב פירי פירי מקור תמונה: africanbites
רכיבים לרוטב פירי פירי:
שמן זית - 1 כוס
בצל - ¼ כוס (קצוץ)
פלפל אדום - ½ (בינוני)
פלפל חלפיניו - 2-3 (טריים, קצוצים גס ללא זרעים)
פלפל צ'ילי - 6 (טריים, קצוצים גס)
מלח - ½1 כפיות
לימון - 1 (בינוני, סחוט)
אורגנו - 1-2 כפות
אופן הכנת הרוטב פירי פירי:
  1. הניחו בקערת בלנדר פלפל אדום, פלפלי חלפיניו, פלפלי צ'ילי, שום, בזיליקום, אורגנו ובצל והחלו לערבב.
  2. במהלך הערבוב הוסיפו שמן זית ופפריקה מעושנת, מיץ לימון ומלח וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. העבירו את הרוטב לצנצנת זכוכית ואחסנו במקרר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.