header

מתכון לרוטב לואיזיאנה חריף

את הרוטב החריף שנושא את שמה של העיר האמריקאית לואיזיאנה ככל הנראה מעטים מכירים. למרות זאת, בארצות הברית הרוטב הזה כה פופולארי, זאת בשל השימוש בו במאכל האמריקאי הידוע – כנפי עוף נוסח באפלו. אז אמנם אתם אולי לא מכירים אותו ואת המנה האמריקאית המפורסמת, אבל זה לא אומר שלא תוכלו להכין אותו בעצמכם בעזרת המתכון הבא.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב לואיזיאנה חריף מקור תמונה: chilipeppermadness
רכיבים לרוטב לואיזיאנה חריף:
תערובת פלפלי צ'ילי - 500 גרם (קאיין, טבסקו וחלפיניו)
מלח - 3 כפות
אופן הכנת הרוטב לואיזיאנה חריף:
  1. קצצו את פלפלי הצ'ילי והניחו אותם בסיר יחד עם מלח וחומץ.
  2. הביאו את תכולת הסיר לרתיחה, הנמיכו את עוצמת האש ובשלו כ-15 דקות.
  3. הסירו את הסיר מן האש, קררו את תכולתו וצקו אותה למעבד מזון.
  4. ערבבו היטב את תכולת הסיר עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. צקו את התערובת דרך מסננת צפופה לצנצנות זכוכית כדי שהמוצקים יישארו בחוץ והכניסו אל המקרר לשימושכם האישי.
טיפ השף:
ניתן לשמור את המוצקים שנותרים ולייבש אותם כדי לתבל בעזרתם תבשילים אחרים.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.