header

מתכון לצ'אטני כוסברה

צ'אטני הוא רוטב מתובל שמקורו בהודו, שם הוא משמש את המטבח המקומי בדרכים מגוונות. היום אתם הולכים להכיר מתכון פשוט ומהיר להכנה לאחד הרטבים הטעימים שתאכלו בתקופה הקרובה – צ'אטני כוסברה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לצ'אטני כוסברה מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לצ'אטני כוסברה:
כוסברה - 1 צרור (קצוץ גס)
פלפל ירוק חריף - 1 (קצוץ גס)
מיץ לימון - 2 כפות (סחוט טרי)
סוכר - ¼ כפית
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת הצ'אטני כוסברה:
  1. הכניסו למעבד מזון או לבלנדר כוסברה, פלפל חריף, מיץ לימון וסוכר, וטחנו וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה; הוסיפו כף מים אם התערובת סמיכה מדי.
  2. טבלו במלח, ערבבו, טעמו ותקנו טעמים בעזרת מלח או מיץ לימון במידת הצורך. שמרו במקרר למשך יומיים לכל היותר מרגע ההכנה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.