צ'אטני הוא רוטב מתובל שמקורו בהודו, שם הוא משמש את המטבח המקומי בדרכים מגוונות. היום אתם הולכים להכיר מתכון פשוט ומהיר להכנה לאחד הרטבים הטעימים שתאכלו בתקופה הקרובה – צ'אטני כוסברה.
מקור תמונה:
bonappetit
אופן הכנת הצ'אטני כוסברה:
-
הכניסו למעבד מזון או לבלנדר כוסברה, פלפל חריף, מיץ לימון וסוכר, וטחנו וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה; הוסיפו כף מים אם התערובת סמיכה מדי.
-
טבלו במלח, ערבבו, טעמו ותקנו טעמים בעזרת מלח או מיץ לימון במידת הצורך. שמרו במקרר למשך יומיים לכל היותר מרגע ההכנה.