את הרוטב המגוון הזה אתם פשוט חייבים להכיר, ולא רק בגלל שהוא כל כך קל להכנה. רוטב הבצל הירוק והשומשום הזה הולך לשמש אתכם בכמה וכמה דרכים במטבח שלכם: תוכלו להוסיפו מעל לביצים, לתבל בעזרתו את הסלטים שלכם, להשתמש בו כמרינדה לעוף ואפילו כממרח לכריכים עם נקניק.
מקור תמונה:
bonappetit
רכיבים לרוטב בצל ירוק ושומשום:
אופן הכנת הרוטב בצל ירוק ושומשום:
-
ערבבו בבלנדר בצל ירוק, פטרוזיליה, חומץ, שמן צמחי, שמן שומשום ודבש עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
-
הוסיפו חצי מכמות פלפל הסרנו וערבבו בשנית; הוסיפו כפית מים אם הרוטב סמיך מדי.
-
טעמו את הרוטב והוסיפו פלפל סרנו עד למידת החריפות הרצויה, תבלו במלח ושמרו במקרר עד לשימוש של 3 ימים מרגע ההכנה.