header

מתכון לרוטב בצל ירוק ושומשום

את הרוטב המגוון הזה אתם פשוט חייבים להכיר, ולא רק בגלל שהוא כל כך קל להכנה. רוטב הבצל הירוק והשומשום הזה הולך לשמש אתכם בכמה וכמה דרכים במטבח שלכם: תוכלו להוסיפו מעל לביצים, לתבל בעזרתו את הסלטים שלכם, להשתמש בו כמרינדה לעוף ואפילו כממרח לכריכים עם נקניק.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב בצל ירוק ושומשום מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לרוטב בצל ירוק ושומשום:
גבעולי בצל ירוק - 5 (קלופים)
עלי פטרוזיליה - 1 כוס (קצוצים גס)
חומץ אורז - ¼ כוס
שמן צמחי - 2 כפות
דבש - 1 כף
פלפל סרנו - 1 (קצוץ דק - ניתן להחליף בפלפל ירוק חריף אחר)
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת הרוטב בצל ירוק ושומשום:
  1. ערבבו בבלנדר בצל ירוק, פטרוזיליה, חומץ, שמן צמחי, שמן שומשום ודבש עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  2. הוסיפו חצי מכמות פלפל הסרנו וערבבו בשנית; הוסיפו כפית מים אם הרוטב סמיך מדי.
  3. טעמו את הרוטב והוסיפו פלפל סרנו עד למידת החריפות הרצויה, תבלו במלח ושמרו במקרר עד לשימוש של 3 ימים מרגע ההכנה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.