את הרוטב הטעים הבא תוכלו להכין בפשטות ובמהירות, מפני שבשלושה שלבים קלים תכינו רוטב ירוק שידהים את האורחים שלכם. ברוטב שאתם עומדים להכין תוכלו לתבל סלטים שונים ואף להשתמש בו כמרינדה לסוגי בשר שונים.
מקור תמונה:
bonappetit
אופן הכנת הרוטב ירוק:
-
טחנו וערבבו במעבד מזון או בלנדר את המיסו, מיץ הלימון, מיץ הליים, שמן, טחינה, חומץ תפוחים ודבש עד לקבלת תערובת חלקה.
-
הוסיפו כוסברה, עירית, ג'ינג'ר ואבקת כוסברה וטחנו וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
תבלו במלח ופלפל לפי טעמכם האישי ושמרו עד 3 ימים מרגע ההכנה.