אחרי שתכירו את המתכון הפשוט הבא אתם הולכים להתאהב ברוטב שום קלוי ועשבי תיבול הזה. אנחנו מזמינים אתכם להכיר את המתחרה של הפסטו המגוון בטעמים ולגלות איך להכין אותו ב-4 שלבים פשוטים ומהירים.
מקור תמונה:
bonappetit
רכיבים לרוטב שום קלוי ועשבי תיבול:
אופן הכנת הרוטב שום קלוי ועשבי תיבול:
-
חממו מחבת בינונית מעל אש בינונית והשליכו את שיני השום פנימה.
-
קלו את שיני השום עד שקליפותיהן משחימות והן רכות – כ-12 דקות – והניחו להן להתקרר.
-
קלפו את שיני השום והכניסו אותן לבלנדר.
-
הוסיפו פטרוזיליה, נענע, שמן זית, גרידת לימון, מיץ לימון טרי, אבקת צ'ילי ומלח וטחנו וערבבו היטב עד לקבלת תערובת סמיכה.