header

מתכון לרוטב שום קלוי ועשבי תיבול

אחרי שתכירו את המתכון הפשוט הבא אתם הולכים להתאהב ברוטב שום קלוי ועשבי תיבול הזה. אנחנו מזמינים אתכם להכיר את המתחרה של הפסטו המגוון בטעמים ולגלות איך להכין אותו ב-4 שלבים פשוטים ומהירים.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לרוטב שום קלוי ועשבי תיבול מקור תמונה: bonappetit
רכיבים לרוטב שום קלוי ועשבי תיבול:
ראש שום - 1 (שיניים מופרדות, לא קלופות)
עלי פטרוזיליה - 2 כוסות
עלי נענע - 1 כוס
שמן זית - 1 כוס
גרידת לימון - 1 כפית
מיץ לימון - 4 כפיות (סחוט טרי)
תבלין צ'ילי - 1 כפית
מלח - ¾ כפית
אופן הכנת הרוטב שום קלוי ועשבי תיבול:
  1. חממו מחבת בינונית מעל אש בינונית והשליכו את שיני השום פנימה.
  2. קלו את שיני השום עד שקליפותיהן משחימות והן רכות – כ-12 דקות – והניחו להן להתקרר.
  3. קלפו את שיני השום והכניסו אותן לבלנדר.
  4. הוסיפו פטרוזיליה, נענע, שמן זית, גרידת לימון, מיץ לימון טרי, אבקת צ'ילי ומלח וטחנו וערבבו היטב עד לקבלת תערובת סמיכה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.