הסלט הזה הוא קל, מהיר להכנה, והוא יכול לשמש כממרח מצוין או כתוספת לתבשילים. רק תזהירו את בלוטות הטעם כי הוא חריף אש!
למתכונים נוספים מהבלוג של "יפצ'וק מבשלת ואופה"
מקור תמונה:
yafchuk
אופן הכנת הסלט פלפלים:
-
מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את הפלפלים הירוקים, הגמבה האדומה ושיני השום.
-
טוחנים כ-2 דקות, זהירות שלא להפריז ולטחון דק מדי.
-
מעבירים את הכל לסיר, מוסיפים מלח, פפריקה אדומה ושמן ומבשלים כ-20 דקות עד שהנוזלים מתאדים.
מקור: יפה ימין