header

מתכון לסלט ירקות ישראלי קצוץ דק

את מתכון סלט הירקות הבא כולם מכירים; בכל סעודה, מסעדה או אירוע אנו נוהגים לאכול את סלט הירקות הכי ישראלי שיש המכיל מלפפונים, עגבניות, בצל ופטרוזיליה, ומתבלים כל אחד לפי טעמו האישי. הכינו את הסלט לפי המתכון שלפניכם שיאפשר לכם לשמור על טעם זהה בכל פעם שתחליטו להכין אותו עבור עצמכם או האורחים שלכם, ותיהנו ממנה בריאה וטעימה במיוחד.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט ירקות ישראלי קצוץ דק מקור תמונה: acleanbake
רכיבים לסלט ירקות:
עגבניות - 4 (בינוניות)
מלפפונים - 2 (גדולים)
בצל - 1 (סגול, בינוני)
פטרוזיליה - ½ צרור (עלים טריים)
שמן זית - 2 כפות
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט ירקות:
  1. חתכו לקוביות קטנות את העגבניות והמלפפונים והעבירו לקערה.
  2. חצו את הבצל לחצי, חתכו אותו לקוביות והוסיפו לקערה.
  3. קצצו דק את עלי הפטרוזיליה ופזרו מעל הירקות שבקערה.
  4. צקו שמן זית ומיץ לימון לתוך כוס. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם, וערבבו היטב.
  5. צקו את התיבול על הסלט וערבבו היטב. העבירו לקערת הגשה ואיכלו בהנאה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.