המטבח הקוריאני עשיר בטעמים ומנות שונות שמעוררות את חושי הטעם אצל כל מי שאוכל מהן. חלק מהתיבולים הם חריפים, כשממרח קוריאני שכזה אהוב מאוד בקרב אנשים רבים והיום גם אתם תוכלו ללמוד כיצד להכין אותו בביתכם – ממרח פלפלים קוריאני העונה לשם גו-צ'ו-ג'אנג.
רכיבים לממרח גו-צ'ו-ג'אנג:
אופן הכנת הממרח גו-צ'ו-ג'אנג:
-
הניחו בקערת בלנדר מחית מיסו, סירופ מייפל, צ'ילי קוריאני, אמינו קוקוס ושום, ערבבו יחדיו עד לקבלת מרקם אחיד תוך כדי שאתם מוסיפים את המים באיטיות.
-
טעמו את הממרח שיצרתם ותקנו טעמים במידת הצורך – צ'ילי לחריפות, אמינו בשביל טעם עמוק יותר, מייפל למתיקות, שום לעקצוץ ומלח למליחות.
-
העבירו את הממרח לצנצנת זכוכית ואחסנו במקרר עד שבועיים מרגע ההכנה.