header

מתכון למרק פטריות דל שומן

גם אם אתם לא חובבי פטריות, אתם מוזמנים להכיר את מתכון מרק הפטריות הטעים ביותר שתנסו אי פעם. המרקם הסמיך והניחוחות הנוצרים כתוצאה משילוב הטימין והפטריות, יזכירו לכם רגעים נוסטלגיים שמחממים את הלב - ולא תאמינו כמה קל להכין אותו!
זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון למרק פטריות דל שומן מקור תמונה: bitesofwellness
רכיבים למרק פטריות:
בצל - 1 (גדול, קצוץ)
פטריות שמפיניון - 280 גרם (פרוסות)
פטריות פורטובלו - 280 גרם (פרוסות)
טימין - 10 (גבעולים טריים עם עלים)
ציר ירקות - 1 כוס (מתכון לציר ירקות או 1 כפית אבקת מרק ירקות מהולה בכוס מים)
קמח טפיוקה - 1 כף (או קורנפלור)
חלב שקדים - 1 כוס (לא ממותק)
חלב קוקוס - ½ כף
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת המרק פטריות:
  1. חממו סיר גדול מעל להבה גבוהה, הכניסו לתוכו את הבצל הקצוץ וערבבו מדי פעם במשך 5-7 דקות.
  2. כעת, הזיזו את הבצל המאודה לאחת מדפנות הסיר והוסיפו את הפטריות לבישול של כ-5 דקות.
  3. ערבבו את הבצל והפטריות יחד בסיר, הוסיפו את הטימין והמשיכו לבשלם כך כ-10 דקות.
  4. לאחר שחצי מכמות הנוזלים שניגרו מהפטריות בזמן הבישול התאדו, הוסיפו לסיר עלה דפנה, מלח וחלב קוקוס.
  5. ערבבו בקערה נפרדת 1 כף קמח טפיוקה יחד עם ציר המרק ולאחר מכן צקו את הבלילה אל סיר המרק, תוך הוספת חלב השקדים.
  6. הניחו למרק להתבשל במשך 15 דקות, ערבבו מדי פעם, הוסיפו פלפל שחור לפי הטעם והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.