גם אם אתם לא חובבי פטריות, אתם מוזמנים להכיר את מתכון מרק הפטריות הטעים ביותר שתנסו אי פעם. המרקם הסמיך והניחוחות הנוצרים כתוצאה משילוב הטימין והפטריות, יזכירו לכם רגעים נוסטלגיים שמחממים את הלב - ולא תאמינו כמה קל להכין אותו!
אופן הכנת המרק פטריות:
-
חממו סיר גדול מעל להבה גבוהה, הכניסו לתוכו את הבצל הקצוץ וערבבו מדי פעם במשך 5-7 דקות.
-
כעת, הזיזו את הבצל המאודה לאחת מדפנות הסיר והוסיפו את הפטריות לבישול של כ-5 דקות.
-
ערבבו את הבצל והפטריות יחד בסיר, הוסיפו את הטימין והמשיכו לבשלם כך כ-10 דקות.
-
לאחר שחצי מכמות הנוזלים שניגרו מהפטריות בזמן הבישול התאדו, הוסיפו לסיר עלה דפנה, מלח וחלב קוקוס.
-
ערבבו בקערה נפרדת 1 כף קמח טפיוקה יחד עם ציר המרק ולאחר מכן צקו את הבלילה אל סיר המרק, תוך הוספת חלב השקדים.
-
הניחו למרק להתבשל במשך 15 דקות, ערבבו מדי פעם, הוסיפו פלפל שחור לפי הטעם והגישו חם.