header

מתכון למרק עוף עם תירס וביצים ב-10 דקות

כמה פעמים התחשק לכם מרק חם, מיוחד ומושקע אבל לא היה לכם כוח להשקיע שעות בהכנתו? נסו את מרק התירס הסיני שלפניכם ותהנו ממתכון נהדר של מרק עוף מבושל עם ביצים במרקם רך ונמס בפה שתוכלו להכין תוך 10 דקות!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק עוף עם תירס וביצים ב-10 דקות מקור תמונה: foodieandwine
רכיבים למרק עוף ותירס:
ביצים - 2 (גדולה)
קורנפלור - ½1 כפות
מרק עוף - 4 כוסות (ניתן להכין מ-2 כפיות אבקת מרק עם 4 כוסות מים)
תירס - 550 גרם (1 קופסת שימורים מסוננת)
שום - ¼ כפית (כתוש)
ג'ינג'ר - מעט (טחון - לא חובה)
בצל ירוק - 6 גבעולים (חצויים)
אופן הכנת המרק עוף ותירס:
  1. הכניסו את הביצים והחלבון לקערה קטנה, ערבבו בעזרת מזלג והניחו בצד.
  2. הכניסו ¾ כוס מרק עוף לקערה אחרת וערבבו יחד עם הקורנפלור.
  3. הרתיחו את יתרת מרק העוף בסיר בינוני או גדול, הוסיפו תירס, בצל ירוק, פלפל, שום וג'ינג'ר. ערבבו היטב והביאו לרתיחה חוזרת.
  4. צקו את תערובת הקורנפלור לסיר ובשלו במשך 1-2 דקות לעיבוי המרק. preperation מקור תמונה: thewoksoflife
  5. ערבבו בעדינות את המרק בכיוון השעון בעזרת כף עץ או מרית לא מחוררת וצקו את תערובת הביצים בעדינות לתוך הסיר. preperation מקור תמונה: thewoksoflife
  6. בשלו כ-30 שניות נוספות עד לבישול הביצים והגישו חם.
טיפ השף:
לקיצור התהליך, הרתיחו מים בקומקום חשמלי והכינו איתם את מרק העוף (מקצר כמעט רבע מהזמן).
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.