כמה פעמים התחשק לכם מרק חם, מיוחד ומושקע אבל לא היה לכם כוח להשקיע שעות בהכנתו? נסו את מרק התירס הסיני שלפניכם ותהנו ממתכון נהדר של מרק עוף מבושל עם ביצים במרקם רך ונמס בפה שתוכלו להכין תוך 10 דקות!
אופן הכנת המרק עוף ותירס:
-
הכניסו את הביצים והחלבון לקערה קטנה, ערבבו בעזרת מזלג והניחו בצד.
-
הכניסו ¾ כוס מרק עוף לקערה אחרת וערבבו יחד עם הקורנפלור.
-
הרתיחו את יתרת מרק העוף בסיר בינוני או גדול, הוסיפו תירס, בצל ירוק, פלפל, שום וג'ינג'ר. ערבבו היטב והביאו לרתיחה חוזרת.
-
צקו את תערובת הקורנפלור לסיר ובשלו במשך 1-2 דקות לעיבוי המרק.
מקור תמונה:
thewoksoflife
-
ערבבו בעדינות את המרק בכיוון השעון בעזרת כף עץ או מרית לא מחוררת וצקו את תערובת הביצים בעדינות לתוך הסיר.
מקור תמונה:
thewoksoflife
-
בשלו כ-30 שניות נוספות עד לבישול הביצים והגישו חם.
טיפ השף:
לקיצור התהליך, הרתיחו מים בקומקום חשמלי והכינו איתם את מרק העוף (מקצר כמעט רבע מהזמן).