header

מתכון למרק סיני חמצמץ

ארוחות סיניות ביתיות רבות מתחילות במרק חם וטעים, שמעניק לסועד תחושה נעימה, פותח את התאבון ותורם מאוד לבריאות. המרק הבא עשיר מאוד בוויטמין B5, שחיוני לבניית התאים ותפקודם, מסייע בפירוק שומנים ותורם להרגעה במצבי חרדה ולחץ. כמו כן, המרק מכיל גם סלניום, מינרל המסייע בהגנה מפני סרטן המעי הגס וסרטן הערמונית.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון למרק סיני חמצמץ
רכיבים למרק סיני:
רוטב סויה - 2 כפות
שומשום - 1 כפית
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
פטריות שיטאקי - 10 (חתוכות לרצועות)
טופו - 1 כוס (חתוך לקוביות)
חומץ - 3 כפות
שמן שומשום - 2 כפיות
קורנפלור - 3 כפות (מעורבב עם 3 כפות מים)
ביצה - 1 (גדולה, טרופה)
בצלים ירוקים - 2 (קצוצים דק)
אופן הכנת המרק סיני:
  1. הוסיפו לסיר גדול את ציר העוף, רוטב הסויה, זרעי השומשום, המלח והפלפל, והביאו לרתיחה.
  2. הורידו את עוצמת הלהבה לנמוכה והוסיפו את הפטריות והטופו. בשלו את המרק במשך 3 דקות. preperation
  3. הוסיפו את החומץ, שמן השומשום והקורנפלור, ובשלו במשך 2 דקות נוספות.
  4. כבו את האש לחלוטין והוסיפו למרק את הביצה הטרופה תוך כדי ערבוב.
  5. הגישו את המרק עם בצל ירוק קצוץ לקישוט. preperation
מקור: שולי פ.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.