אנשים רבים אובחנו בשנים האחרונות בתור רגישים לגלוטן, מה שהוביל לפיתוח של מוצרי מזון מיוחדים שנועדו עבור הרגישות הזו. אם גם אתם נמנעים מגלוטן בגלל סיבות בריאותיות או בחירות תזונתיות, מומלץ לכם לנסות את מתכון הראמן המיוחד הבא שיענה על הצרכים שלכם בצורה טעימה, מזינה ובריאה במיוחד.
אופן הכנת המרק ראמן:
-
הכניסו לקערה בינונית שמרים תזונתיים, מלח, סוכר קוקוס, כורכום, פפריקה, בצל, מרווה, טימין וואסאבי, ג'ינג'ר ואבקת שום, ערבבו היטב והניחו בצד.
-
בשלו את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה (כל אריזה בנפרד), סננו, שטפו במים קרים לעצירת הבישול והניחו בצד.
-
הכינו 4 צנצנות להגשה והכניסו את הרכיבים לפי הסדר הבא: ½ כוס עלי תרד, ½ כוס גזר קצוץ, ½ כוס טופו או עוף, ½ כף מיסו, 1 כפית רוטב סויה, חבילה אחת של האטריות המבושלות, 1 כף אבקה מהקערה שהכנו קודם, ולבסוף , בצל ירוק לפי הטעם (לפחות 2 כפות).
מקור תמונה:
glutenfreeonashoestring
-
צקו מים רותחים לתוך כל צנצנת עד 1 ס"מ מהקצה העליון וכסו כל אחת עם מכסה בחוזקה.
מקור תמונה:
glutenfreeonashoestring
-
הניחו את הצנצנת סגורה כ-2 דקות, פיתחו, ערבבו בעדינות והגישו.
מקור תמונה:
glutenfreeonashoestring