שילוב בין עוף וירקות יוצר מנות טעימות במיוחד, ובמתכון שלפניכם תוכלו להכין מנה נהדרת של שעועית ירוקה עטופה בחזה עוף מתובל. השעועית הירוקה מוסיפה למנה הנפלאה הזו נוגדי חמצון שתורמים לבריאות הלב ושלמות תאי הגוף, ויטמין לשעוזר לחזק את העצמות וסיבים תזונתיים שמקלים על העיכול, כך שמקבלים מנת עוף קלילה, טעימה ובריאה במיוחד.
למתכונים נוספים מהבלוג "היפה והחיה"
אופן הכנת החזה עוף הממולא:
-
חממו את התנור ל-°190 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
-
תבלו את פרוסות חזה העוף משני הצדדים, הניחו אותן על משטח נקי ומעליהן את השעועית הירוקה ורצועות הפלפל.
-
גלגלו את חזה העוף על השעועית, וסגרו את הרולים שיצרתם בעזרת קיסמים.
-
הניחו את הרולים של העוף על תבנית האפייה והכניסו אותה לתנור למשך 15 דקות, או עד למידת העשייה הרצויה. הוציאו את התבנית מהתנור, הסירו את הקיסמים ממנות העוף והגישו חם.
מקור: נעמה שגיב