מתכון לעוגת תפוזים ריחנית ולחה - קינוח טעים וקל להכנה במרקם נימוח ונפלא. מתכון בסיסי ומהיר שעם קצת יצירתיות תוכלו לשדרג על ידי הוספת מעט שוקולד צ'יפס, אגוזי מלך וכל תוספת אחרת שאתם אוהבים.
רכיבים למתכון לעוגת תפוזים:
אופן הכנת המתכון לעוגת תפוזים:
-
חממו את התנור ל-160 מעלות.
-
הקציפו בקערה ביצים וסוכר לתפיחה בהירה ורכה.
-
נפו פנימה את הקמח יחד עם אבקת האפייה וערבבו היטב.
-
המיסו את החמאה וצקו לתוך הבלילה.
-
הוסיפו בהדרגה את גרידת התפוז ומיץ התפוזים וערבבו בעדינות.
-
צקו את הבלילה לתבנית אינגליש קייק, הכניסו לתנור ואפו במשך כ-40 דקות. הוציאו את העוגה מהתנור ואפשרו לה להתקרר לפני ההגשה.