אין כמו לפתוח את היום עם ערימה חמה של פנקייקים רכים, ובעיקר כשהם גם טעימים וגם מזינים. המתכון הבא לפנקייק שיבולת שועל עשוי מרכיבים פשוטים ובריאים – ללא קמח לבן וללא סוכר – ומאפשר לכם ליהנות מביס עשיר בטעמים, קליל לעיכול ומושלם לשילוב עם פירות טריים, מייפל טבעי או יוגורט. כל זה מוכן בכמה דקות ומומלץ לכל מי שרוצה לאכול בריא בלי לוותר על תחושת פינוק של סוף שבוע או של ארוחה משוחתת.
רכיבים לפנקייק שיבולת שועל:
אופן הכנת פנקייק שיבולת שועל:
-
חממו מחבת לחום בינוני עד גבוה עם מעט שמן או חמאה כדי למנוע הידבקות
-
ערבבו את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת בלילה אחידה.
-
בעזרת מצקת, צקו את התערובת למחבת החמה והכינו את הפנקייקים.
-
כאשר צד אחד מוזהב, הפכו את הבצק לצד השני.
-
כששני הצדדים זהובים, שלפו את הפנקייק ישר לצלחת. קשטו למעלה עם סירופ מייפל, אגוז מוסקט או פירות טריים.
מקור: לילית בן דור