header

מתכון לחטיף חלבון פאדג׳ חמאת בוטנים – ללא סוכר

חטיפי החלבון שתמצאו בחנויות בדרך כלל מכילים רכיבים שלאו דווקא הייתם רוצים לשלב בתזונה שלכם, ביניהם סוכר, אך היום אתם תלמדו איך להכין חטיף חלבון מושלם בבית ללא גרגר אחד ממנו! לא רק שמדובר בחטיף שקל ומהיר להכין, אלא שהוא גם בריא מאוד, והמרכיב העיקרי שבו הוא חמאת בוטנים, כך שאם אתם אוהבים את הטעם שלה, אתם בהחלט תתאהבו בחטיף החלבון שתכינו לעצמכם.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות יחידות: 20
רמת קושי: קל
מתכון לחטיף חלבון פאדג׳ חמאת בוטנים – ללא סוכר מקור תמונה: draxe.com
רכיבים לפאדג׳ חמאת בוטנים:
חמאת קוקוס - 210 גרם (טבעית)
חמאת בוטנים - 250 גרם (טבעית)
שמן קוקוס - ½ כוס (מומס)
סירופ מייפל - ¼ כוס (טבעי)
מלח - ¼ כפית
אופן הכנת פאדג׳ חמאת בוטנים:
  1. הכניסו את כל המרכיבים למעבד מזון וערבלו עד שתתקבל תערובת חלקה. הוסיפו עוד שמן קוקוס מומס אם צריך.
  2. כסו תבנית אפייה בגודל 20X20 בנייר אפייה והעבירו אליה את התערובת.
  3. שטחו את התערובת עם סכין או כף מריחה, הקפיאו למשך 30 דקות או עד להגשה.
טיפ השף:
ניתן לקשט בגרידת שוקולד ללא סוכר, אגוזים ותוספות דומות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.