חטיפי החלבון שתמצאו בחנויות בדרך כלל מכילים רכיבים שלאו דווקא הייתם רוצים לשלב בתזונה שלכם, ביניהם סוכר, אך היום אתם תלמדו איך להכין חטיף חלבון מושלם בבית ללא גרגר אחד ממנו! לא רק שמדובר בחטיף שקל ומהיר להכין, אלא שהוא גם בריא מאוד, והמרכיב העיקרי שבו הוא חמאת בוטנים, כך שאם אתם אוהבים את הטעם שלה, אתם בהחלט תתאהבו בחטיף החלבון שתכינו לעצמכם.
מקור תמונה:
draxe.com
רכיבים לפאדג׳ חמאת בוטנים:
אופן הכנת פאדג׳ חמאת בוטנים:
-
הכניסו את כל המרכיבים למעבד מזון וערבלו עד שתתקבל תערובת חלקה. הוסיפו עוד שמן קוקוס מומס אם צריך.
-
כסו תבנית אפייה בגודל 20X20 בנייר אפייה והעבירו אליה את התערובת.
-
שטחו את התערובת עם סכין או כף מריחה, הקפיאו למשך 30 דקות או עד להגשה.
טיפ השף:
ניתן לקשט בגרידת שוקולד ללא סוכר, אגוזים ותוספות דומות.