header

מתכון לפאי חמאת בוטנים

הלהיבו את כל המשפחה עם פאי חמאת בוטנים נהדר, שלא רק שניחן בטעם משגע, אלא הוא גם בריא ומזין במיוחד. החדשות הטובות הן שאין כל צורך לאפות אותו, ותוכלו להכין אותו בהנאה יחד עם ילדיכם. 

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפאי חמאת בוטנים
רכיבים לבסיס:
שיבולת שועל - 1 כוס (מומלץ ללא גלוטן)
סירופ מייפל - 3-4 כפות (או חלב שקדים)
קמח שקדים - 1 כוס
רכיבים למלית:
חמאת בוטנים - 2 כוסות
בננות - 3 (גדולות)
תמצית וניל - 2 כפיות
סירופ מייפל - ¼ כוס
שמן קוקוס - ¼ כוס
רכיבים לציפוי:
בוטנים - ⅓ כוס (מלוחים וקלויים)
שוקולד מריר - ⅓ כוס (שבבים)
שמן קוקוס - 2 כפות
אופן הכנת הבסיס:
  1. הניחו נייר אפייה בתוך תבנית עגולה בקוטר של 24 ס"מ.
  2. הכניסו אל תוך מעבד מזון את כל הרכיבים של הבצק, וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. לאחר מכן הכניסו את התערובת אל תוך התבנית שהכנתם מבעוד מועד ושטחו אותה.
אופן הכנת המלית:
  1. הכניסו אל תוך מעבד מזון את רכיבי המילוי, וערבלו עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. צקו את המילוי על גבי תערובת הבצק, והקפיאו את הפאי למשך 6-4 שעות, עד שיתקבל בסיס מוצק.
אופן הכנת הציפוי:
  1. לאחר שבסיס הפאי מוכן, פזרו מעליו את הבוטנים.
  2. הכניסו אל תוך צלחת שבבי שוקולד ושמן קוקוס, חממו אותה במיקרוגל במשך 15 שניות, ערבבו היטב והחזירו למיקרוגל ל-15 שניות נוספות.
  3. ערבבו שנית, זלפו את השוקולד מעל לבסיס הפאי והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.