חשבתם שאתם צריכים לוותר על עוגיות בדיאטה קטוגנית? חשבו שנית! את עוגיות חמאת הבוטנים האלה תוכלו לאכול כאוות נפשכם במהלך הדיאטה, וגם הילדים שלכם ישמחו לטעום מהן - כך שכל המשפחה תוכל לינות מטעמן המתוק ללא שום נקיפות מצפון.
רכיבים למתכון לעוגיות חמאת בוטנים קטוגניות:
אופן הכנת מתכון לעוגיות חמאת בוטנים קטוגניות:
-
חממו את התנור מראש ל-175 מעלות וכסו תבנית אפייה עם נייר אפייה.
-
ערבבו יחדיו בקערה את חמאת הבוטנים, הממתיק, הביצה ותמצית הווניל עד שמתקבל בצק.
-
גלגלו את הבצק לכדורים בגודל 2.5 ס"מ, הניחו על תבנית האפייה ולחצו קלות בעזרת מזלג על כל כדור ליצירת צורת איקס עליו.
-
אפו את העוגיות עד שהקצוות שלהן משחימות – 12-15 דקות.
-
השאירו את העוגיות לקירור על תבנית האפייה למשך דקה לפני שתעבירו אותן לרשת קירור. לאחר שהצטננו מעט תוכלו לאכול מהן בתיאבון.
טיפ השף:
כדי שהעוגיות לא יצאו יבשות מדי, מומלץ להוסיף לתערובת כף חמאה. מנגד, אפשר לאפות אותן רק למשך 8 דקות.