header

מתכון לביסקוטים שוקונענע טעימים ודלי קלוריות

עוגיות ביסקוטי הן אידאליות לטבילה במשקה חם או כקינוח קטן לאחר הארוחה. הגרסה הבאה לביסקוטים, שמכילה תמצית נענע, מביאה טוויסט מרענן למתכון הקלאסי של העוגיות האהובות האלה, שיתאימו לכל אדם שחובב משהו מתוק לצד הקפה שלו.
 
ערכים תזונתיים ליחידה: 82 קלוריות, 3 גרם שומן (2 גרם שומן רווי), 2 גרם חלבון, 1 גרם סיבים, 8 גרם סוכר, 55 מ"ג נתרן ו-144 גרם פחמימות.
זמן הכנה: 15 דקות
כמות יחידות: 24
רמת קושי: קל
מתכון לביסקוטים שוקונענע טעימים ודלי קלוריות מקור תמונה: Mike McCune
רכיבים ל- 24 ביסקוטים:
קמח - 1 כוס
סודה לשתייה - ½ כפית
אבקת קקאו - ⅓ כוס
מלח - ¼ כפית
סוכר חום - ½ כוס דחוסה
מים - ½ כוס
ביצה גדולה - 1 (גודל XL או 2 גודל M)
תמצית נענע - 1 כפית
שוקולד מריר - ¾ כוס (שבבים)
אופן הכנת - 24 ביסקוטים:
  1. חממו את התנור ל-175 מעלות ורפדו תבנית אפייה בנייר אלומיניום.
  2. בקערה גדולה, ערבבו בעזרת מטרפה קמח, סודה, אבקת קקאו ומלח.
  3. בקערת מיקסר נפרדת ערבבו סוכר חום, ביצה ומים במהירות גבוהה במשך 2 דקות. הוסיפו את תמצית הנענע וערבבו היטב.
  4. קפלו בעדינות את תערובת הקמח לתוך תערובת הביצים וערבבו עד לקבלת מרקם אחיד. הוסיפו את שבבי השוקולד וערבבו אותם פנימה.
  5. חלקו את הבצק לשלושה חלקים שווים. קמחו קלות את הידיים ואת משטח העבודה וגלגלו כל חלק לגליל באורך 15 סנטימטר.
  6. הניחו את הגלילים על תבנית האפייה.
  7. הכניסו את התבנית לתנור למשך 35-40 דקות, או עד לקבלת גוון חום בהיר ומעט פריך מלמעלה.
  8. הוציאו את התבנית והניחו לביסקוטי להתקרר במשך כ-10 דקות.
  9. הנמיכו את טמפרטורת התנור ל-135 מעלות.
  10. חתכו את מקלות הביסקוטי הארוכים לעובי של סנטימטר וחצי ושימו אותם על התבנית כשהם על צדם.
  11. הכניסו את העוגיות לתנור למשך 20 דקות נוספות או עד שהם יבשים וקשים למגע. הוציאו מהתנור והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.