אם יש לכם תנור פנוי בבית, סביר להניח שהמתכון הבא לא ילהיב אתכם, אך אם התנור הזה תפוס תמידית עקב אפייה של מאכלים שונים, או לחלופין אם אתם פשוט אנשים שחיים בדירה ללא מכשיר האפייה הזה - המתכון הזה בהחלט בשבילכם! בעזרתו תוכלו להכין בראוניז נהדרים בעזרת טוסטר גריל, והם יוצאים לא פחות טוב מאשר בתנור – חובה לנסות!
מקור תמונה:
paninihappy
רכיבים לבראוניז להכנה בטוסטר גריל פסים:
אופן הכנת הבראוניז להכנה בטוסטר גריל פסים:
-
לפני שתתחילו, הניחו תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ על טוסטר גריל פסים, וסגרו עליה את המכסה – פשוט כדי לוודא שהחלק העליון מכסה באופן מוחלט את התבנית. אם הטוסטר שלכם מתאים, הניחו את התבנית בצד, שמנו אותה קלות וחממו את הטוסטר לחום בינוני-גבוה.
-
המיסו את החמאה בקערה בינונית שניתנת לחימום במיקרוגל.
-
הוסיפו לקערה עם החמאה המומסת סוכר וערבבו היטב.
-
החזירו את הקערה למיקרוגל וחממו על חום גבוה, עד שהתערובת חמה, אך לא מבעבעת – למשך כדקה.
-
ערבבו שוב את התערובת עד שהחמאה והסוכר משתלבים לחלוטין ומתקבלת תערובת חלקה ונוצצת.
-
ערבבו לתוך התערובת את אבקת הקקאו, המלח, אבקת האפייה ותמצית הווניל.
-
הוסיפו את הביצים וטרפו עד שמתקבלת תערובת חלקה.
-
הוסיפו את הקמח וחצי מכמות השוקולד צ'יפס, וערבבו עד שהחומרים משתלבים היטב.
-
העבירו את התערובת לתבנית האפייה, וזרו עליה את שאר השוקולד צ'יפס שנותר.
-
הציבו את תבנית האפייה על גבי הטוסטר וסגרו עליה את החלק העליון – ודאו שכל החלק העליון של התבנית מכוסה.
מקור תמונה:
paninihappy
-
אפו את הבראוניז למשך 20 דקות. זמן האפייה עשוי להשתנות על פי סוג הטוסטר שלכם, אך אל תחששו לאפות יותר מדי – בראוניז טעימים גם ככה. הדרך הטובה ביותר לדעת האם הבראוניז מוכנים היא על ידי ריח. אם אתם מתחילים להריח שוקולד, סביר להניח שזה כמעט מוכן. הכניסו קיסם במרכז ובצדדים וודאו שהוא יוצא נקי, וכך תדעו שהעוגה אכן עשויה.
-
תנו לתבנית האפייה ולבראוניז להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.