רוטב האבוקדו העשיר שעוטף את העוף והירקות יוצר סלט עם מרקם שקשה לעמוד בפניו. טעמו המיוחד של הירק הזה ישדרג משמעותית את הסלט שלכם, שיכול להיות מוגש כמנה ראשונה או עיקרית. 25 דקות הוא כל מה שנדרש כדי להוציא מנה כזו, שנראית כאילו הובאה הישר ממסעדה.
אופן הכנת הסלט עוף:
-
תבלו את העוף עם מלח ופלפל והכניסו לתנור בחום בינוני למשך 8-12 דקות. הפכו את העוף לאחר 4-6 דקות ושפכו עליו רוטב ברביקיו בסיום.
-
תנו לעוף להתקרר מעט ופרסו אותו לרצועות.
-
הכניסו את כל המרכיבים לקערה וערבבו היטב.
אופן הכנת הרוטב אבוקדו:
-
טחנו את כל המצרכים בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק.
-
הוסיפו את הרוטב למנה וערבבו.
מקור: אביה מזרחי