header

מתכון לפשטידת ביצים ואספרגוס

המתכון הזה יהפוך את החביתה הרגילה שלכם, לאומלט נפלא ומרענן עם שילוב האספרגוס הפריך ותפוח האדמה הנימוח וכל זאת ב-255 קלוריות בלבד. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידת ביצים ואספרגוס
רכיבים לפשטידה:
אספרגוס - 1 חבילה
קישוא - 1 (פרוס דק)
חמאה - 15 גר'
שיני שום - 2 (כתושות)
תפוח אדמה - 1 (בינוני, מבושל חלקית (כ-5 דקות במים רותחים), קלוף וחתוך לקוביות )
בצל - 1 (סגול, פרוס)
ביצים - 6 (בינוניות, טרופות ומתובלות במלח ופלפל)
אופן הכנת הפשטידה:
  1. הרתיחו מים בסיר והוסיפו מעט מלח. לאחר שהמים רתחו, הסירו מהאש והוסיפוו את האספרגוס לתוך הסיר.
  2. החזירו את הסיר אל האש, הביאו לרתיחה מחודשת ובשלו למשך 2-3 דקות. סננו את המים הרותחים והעבירו את האספרגוס לתוך קערת מי קרח להפסקת הבישול. סננו את מי הקרח וייבשו את האספרגוס.
  3. במחבת טפלון בינונית טגנו את פרוסות הקישוא בחמאה למשך 3 דקות בחום בינוני, ולאחר מכן הוסיפו את השום וטגנו למשך כ-6-7 דקות נוספות.
  4. הוסיפו למחבת את קוביות תפוחי האדמה ואת פרוסות הבצל וטגנו אותם עד שיתרככו.
  5. פזרו את האספרגוס על הירקות המטוגנים וצקו מעל את 6 הביצים.
  6. חממו תנור או טוסטר אובן ל-200° מעלות.
  7. כשהביצים מתחילים להתקשות בצדדים, הורידו מהאש והכניסו את המחבת לתנור לעוד כ-7 דקות. preperation
  8. מומלץ להגיש עם סלט חסה בצד.
מקור: רוני ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.