header

מתכון לפשטידה עם עגבניות שרי, בצל וצ'דר

הפריטטה הזו מקבלת את טעמה הייחודי מגבינת הצ'דר האנגלית בעלת הטעם החריף, הצבעים העשירים שלה הופכים אותה לכוכבת של כל צלחת הגשה. כמובן שניתן להחליף את הגבינה בכל סוג אחר, אבל לדעתי טעמה משתלב טוב מאוד עם העגבניות והביצים.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לפשטידה עם עגבניות שרי, בצל וצ'דר
רכיבים לפריטטה צ'דר:
שמן זית - 1 כף
בצל ירוק - 1 כוס (קצוץ)
עגבניות שרי - 2 כוסות (קטנות)
ביצים - 8 (גדולות, טרופות)
מלח - לפי הטעם
גבינת צ'דר - ½ כוס (מגוררת)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפריטטה צ'דר:
  1. חממו תנור מראש ל-220 מעלות ובינתיים חממו על אש גבוהה את שמן הזית, הבצלים ואת העגבניות בתוך מחבת גדולה המותאמת לחימום בתנור. אם העגבניות שלכם מאוד גדולות כדאי לחתוך חלק מהן לחצאים. preperation
  2. תבלו את הרכיבים במחבת במעט פלפל ומלח ובשלו למשך כ-5 דקות.
  3. כעת יש להוסיף את הביצים, ולפי הטעם אפשר להוסיף עוד קצת מלח ופלפל.
  4. טגנו למשך כ-2 דקות עד שהביצים בקצות המחבת מתחילות להתייצב, ואז הסירו את המחבת מהאש והעבירו אותה לתנור.
  5. לאחר 10-13 דקות בתנור הפריטטה מוכנה, יש להוציא אותה מהתנור ולהעביר לצלחת הגשה גדולה. אם אתם מספיק אמיצים אתם יכולים לנסות להפוך אותה ולקבל צורה הגשה צבעונית ומרשימה.
מקור: רחלי קורץ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.