אם אתם מחפשים מנה מרעננת ליום חם, הגרניטה המתוקה הזו היא המתכון המושלם. תוכלו להגיש אותה גם כקינוח שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו.
אופן הכנת הגרניטה תפוח עץ:
-
הכניסו את כל המרכיבים לסיר והביאו אותו לרתיחה.
-
ערבבו את תוכן הסיר ובשלו עד שהתפוחים מתרככים, 10-15 דקות.
-
הסירו את הסיר מהאש ותנו לתערובת להתקרר.
-
העבירו את התערובת לבלנדר והפעילו אותו עד שהיא הופכת לחלקה
-
שפכו את התערובת לתבנית אפייה עמוקה והכניסו אותה למקפיא למשך 1-3 שעות, עד שתהיה חצי קפואה. גרדו בעדינות את התערובת עם מזלג בכל 30 דקות.
-
הגישו בכוס או בקערה.
מקור: עינת ריבה