המתכון הבא מיועד לקונדיטורים חובבים שמעוניינים בטעם ומראה מתוחכמים במיוחד, ממש כמו של מסעדה, ב-3 דקות עבודה שיניבו תוצאות שהאורחים לא יפסיקו לשבח.
אופן הכנת ה גלידת אפרסקים:
-
ערבבו את כל החומרים בקערה באמצעות כף, ולאחר מכן ערבלו אותם במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.
-
העבירו לתבנית והקפיאו למשך פחות 4 שעות טרם ההגשה.
טיפ השף:
תוכלו להשתמש במגוון רחב של פירות קשים, כגון: אגס, נקטרינה, מלון, בננה ועוד.
מקור: דיצה ל.