header

מתכון קל להכנת גלידת קרם עוגיות

מתלבטים אם לאכול גלידה או להסתפק בעוגיות? הקינוח הבא יגרום לכם להגיע להחלטה הנכונה והבריאה ביותר, עם גרסה משודרגת הכוללת שילוב של כל מה שאפשר לבקש בסוף יום ארוך.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון קל להכנת גלידת קרם עוגיות
רכיבים לבצק העוגיות:
שמן קוקוס - 2 כפות
סירופ מייפל - 2 כפות
תמצית וניל - ½ כפית
קמח - ⅓ כוס (קמח לבן, קמח כוסמין או קמח שקדים)
שוקולד צ'יפס - 2 כפות
מלח - קמצוץ
רכיבים לגלידה:
אגוזי קשיו - 2 כוסות
סירופ מייפל - ¼ כוס
מיץ לימון - ¼ כוס (סחוט טרי)
מים - ½ כוס
תמצית וניל - 1 כפית
מלח - קמצוץ
שוקולד צ'יפס - 2 כפות
אופן הכנת הבצק העוגיות:
  1. ערבבו יחד את כל רכיבי בצק העוגיות, גלגלו לכדורים קטנים, והקפיאו בתבנית מרופדת בנייר אפייה למשך שעה.
אופן הכנת הגלידה:
  1. השרו את אגוזי הקשיו בקערה מלאה במים במשך הלילה. ביום למחרת שטפו אותם וייבשו היטב.
  2. ערבלו את כל מרכיבי הגלידה למעט שבבי השוקולד במערבל, עד לקבלת תערובת אחידה במרקם קרמי.
  3. העבירו את התערובת לתבנית, הוסיפו לתוכה את כדורי העוגיות ופזרו מעל את שבבי השוקולד
  4. הקפיאו 4 שעות לפני ההגשה. התערובת הקרמית תתמזג עם כדורי העוגיות לכדי גלידה שטרם יצא לכם לטעום!
מקור: דיצה ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.