שילוב הטעמים הזה החזיר אותי לילדות, רק שהפעם מדובר בגרסה בריאה וטבעית של הגלידה שכולנו אהבנו פעם! אם אתם מעוניינים, תוכלו להציע גם לילדים שלכם לטעום ממנה ואולי גם הם ישמחו להפוך אותה לקינוח האהוב עליכם, במקום גלידות תעשיתיות ומלאות סוכר.
אופן הכנת הגלידת תות:
-
הכניסו את פחית השימורים עם חלב הקוקוס למקרר למשך הלילה. למחרת, פתחו אותה ושפכו את החלק הנוזלי לכוס נפרדת (תוכלו להשתמש בו כבסיס למילקשייק למשל).
-
גרפו באמצעות כף את החלק הסמיך יותר של חלב הקוקוס מהפחית אל תוך קערה, הוסיפו סירופ מייפל ואת תותי השדה וערבלו את הרכיבים עד לקבלת תערובת במקרם עשיר.
-
הגישו מיד או הקפיאו למשך מספר שעות אם אתם מעוניינים בגלידה במרקם קשה יותר.
מקור: דיצה ל.