header

מתכון לגלידת תותי שדה רכה

שילוב הטעמים הזה החזיר אותי לילדות, רק שהפעם מדובר בגרסה בריאה וטבעית של הגלידה שכולנו אהבנו פעם! אם אתם מעוניינים, תוכלו להציע גם לילדים שלכם לטעום ממנה ואולי גם הם ישמחו להפוך אותה לקינוח האהוב עליכם, במקום גלידות תעשיתיות ומלאות סוכר.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לגלידת תותי שדה רכה
רכיבים לגלידת תות:
חלב קוקוס - 1 כוס (משומר)
תותי שדה - 2 כוסות (קפואים)
אופן הכנת הגלידת תות:
  1. הכניסו את פחית השימורים עם חלב הקוקוס למקרר למשך הלילה. למחרת, פתחו אותה ושפכו את החלק הנוזלי לכוס נפרדת (תוכלו להשתמש בו כבסיס למילקשייק למשל).
  2. גרפו באמצעות כף את החלק הסמיך יותר של חלב הקוקוס מהפחית אל תוך קערה, הוסיפו סירופ מייפל ואת תותי השדה וערבלו את הרכיבים עד לקבלת תערובת במקרם עשיר.
  3. הגישו מיד או הקפיאו למשך מספר שעות אם אתם מעוניינים בגלידה במרקם קשה יותר.
מקור: דיצה ל.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.