באבוקדו בינוני יש כ-160 קלוריות והוא מכיל המון שומן, אך רובו הוא שומן חד בלתי רווי, מה שמביא להורדת הכולסטרול, מניעת סרטן, אלצהיימר ומחלות לב וכלי דם. נוסף לכך הוא אינו מכיל כולסטרול, הוא דל נתרן ומכיל סיבים תזונתיים וויטמינים שחשובים לגוף. זו הסיבה שמומלץ לצרוך אבוקדו כבר על הבוקר, כדי להכין את גופכם ליום שמגיע.
אופן הכנת הפודינג אבוקדו:
-
הכניסו את האבוקדו, החלב והדבש אל תוך הבלנדר וערבבו עד שהתערובת תהיה חלקה.
-
העבירו את התערובת אל תוך צלחת או כוס.
-
פזרו מעל את הגרנולה או את השקדים.
-
מומלץ לקרר את הפודינג אבוקדו לפני האכילה בשביל טעם קריר ומרענן, וזו הסיבה שכדאי להכין את המנה ערב לפני כן ולהתענג עלייה בבוקר.
טיפ השף:
הוסיפו 2-3 טיפות מי ורדים לשיפור הטעם - מי שאוהב.
מקור: נעמה ארליך